Filátko z mořského vlka na koprovém rizotu s mandlovým nápojem

Ingredience:
- Filátka z mořského vlka - 4ks
- Rýže Arborio - 300g
- Šalotka - 2ks
- Bílé víno - 200ml
- Mandlový Alpro nápoj - 300ml
- Alpro Cuisine - 100ml
- Kopr - 1 svazek
- Rybí vývar (nebo voda) -
- Vejce - 4ks
Instrukce:
Najemno nakrájenou šalotku zpěníme na olivovém oleji. Přidáme rýži, orestujeme a zalijeme vínem. Pomalu vaříme, postupně dle potřeby přiléváme vývar, dokud se rýže neuvaří na skus. Poté přidáme mandlový nápoj Alpro, Alpro Cuisine a nasekaný kopr. Vejce vaříme ve vroucí vodě 5 minut, oloupeme a osolíme. Filátko z mořského vlka osolíme a opečeme na rozpálené pánvi.
Komentáře uzavřeny