Grilovaný candát s lehkým salátkem

Ingredience:
- Candát – filety - 800g
- Dijonnaise hořčice Hellmann‘s - 200g
- Kopr sekaný - 1 lžíce
- Citronová kůra - 1 lžíce
- Vinný ocet - 1 lžička
- Sůl a pepř na dochucení -
Instrukce:
Filé z candáta nakrájíme na menší kousky. Dijonnaise smícháme s koprem, citrónovou kůrou a vinným octem. Do této marinády vložíme kousky ryby a marinujeme (stačí 12 hodin). Poté maso vyjmeme a pomocí papírového ubrousku maso řádně osušíme. Grilujeme z každé strany dozlatova (na pánvi z každé strany cca 2 minuty).
Podáváme se salátkem (rukola, cherry rajčátka, salátová okurka, žlutá paprika) a dresinkem Hellmann’s. Listové saláty řádně propláchneme pod studenou vodou. Do mísy vložíme trhané saláty, krájená cherry rajčátka, papriky a okurku. Přidáme dresink Hellmann‘s (na saláty) a společně lehce promícháme.
Komentáře uzavřeny