Losos s bílou čokoládou, růžovým pepřem a salátem s malinami

Ingredience:
- Steak z lososa - 1ks
- Hrubozrnná sůl -
- Citron - 1 plátek
- Růžový pepř -
- Olivový olej -
- Čokoládová omáčka:
- Smetana 40% - 150ml
- Kvalitní bílá čokoláda - 60g
- Pažitka -
- Sůl a růžový pepř -
- Salát:
- Polníček -
- Maliny -
- Citronová šťáva a kůra -
- Růžový pepř -
- Olivový olej -
Instrukce:
- Steak z lososa osušte, kůží dolu položte na pečící papír, posypte hrubozrnnou solí, přidejte plátek citronu a zakápněte olejem. Grilujte cca 10 minut v troubě rozpálené na 200°C
- V kastrůlku rozpusťte ve smetaně čokoládu, směs osolte a přidejte nadrobno nasekanou pažitku a růžový pepř.
- Lístky salátu smíchejte s malinami, citronovou kůrou a šťávou, růžovým pepřem a zakápněte olejem.
- Lososa podávejte se salátem a omáčkou v omáčníku. Vše hojně zasypte růžovým pepřem
zdroj: http://www.rybarnypraha.cz/
Komentáře uzavřeny