Marinovaný losos na salátovém lůžku

Ingredience:
- Losos bez kůže - 4 filety
- Sojová omáčka - 1 lžička
- Olivový olej Carbonell Classic (červené víčko) - 2 lžičky
- Červená cibule nakrájená na kolečka - 1 ks
- Salátové okurka nakrájené na kolečka - 1/2 ks
- Rajčata nakrájená na měsíčky - 2 ks
- Vejce vařená - 2 ks
- Dresing
- Čerstvý kopr -
- Bílý vinný ocet - 2 lžičky
- Olivový olej Carbonell Extra virgin (zelené víčko) - 4 lžičky
- Sůl a pepř na dochucení -
Instrukce:
Lososové filety nakrájejte na větší kousky, které 15 minut marinujte ve směsi olivového oleje, sojové omáčky, soli a pepře. Na rozpálenou pánev vložte marinované kousky lososa. Krátce opečte, aby ryba nebyla vysušená. Nyní si připravte salát: zeleninu smíchejte s dresinkem z olivového oleje, vinného octa a kopru. Salát promíchejte s dresinkem, položte na něj kousky lososa, vejce a podávejte.
Komentáře uzavřeny