Telecí maso v barevné zelenině

Ingredience:
- Telecí maso - 200 - 250g
- Zelenina (karotka, kedlubna, brokolice) - 150g
- Petrželka, libeček, kmín -
- Sůl a pepř na dochucení -
Instrukce:
Kouzlo decentního až dietního pokrmu spočívá v jemné souhře netučného telecího masíčka s dušenou zeleninou. Zkuste málo solit, abyste nepřišli o přirozeně slanou chuť brokolice, karotky a kedlubny.
Očištěné a opláchnuté telecí maso nakrájejte na kostky, nasucho je krátce osmahněte a podlijte horkou vodou. Přidejte sůl, kmín, opláchnutý libeček a duste téměř doměkka. Potom libeček vyjměte.
Zeleninu očistěte, petrželku opláchněte. Karotku a kedlubnu nakrájejte na nudličky, brokolici rozeberte na malé růžičky, přidejte k téměř měkkému masu a duste doměkka. Doplňte nadrobno nakrájenou petrželkou.
Podávejte s vařenými brambory, rýží nebo těstovinami.
Tip Dokonalé ženy:
Vhodné při dodržování žlučníkové diety
Komentáře uzavřeny