Vepřová žebra s barbecue omáčkou a pečeným kukuřičným klasem

Ingredience:
- Vepřová žebra - 2,5 kg
- Kukuřičné klasy - 4 ks
- Máslo - 0,1 kg
- Bylinky- Rozmarýn, tymián -
- Kečup - 0,05 kg
- Worcester - 0,05 kg
- Hořčice plnotučná - 0,05 kg
- Olej, Francouzká bageta -
Instrukce:
Žebra namarinujeme v oleji s kečupem, hořčicí, worcersterem, solí a hrubým pepřem a necháme 24 hodin marinovat.
Kukuřičný klas uvaříme ve vodě a nakrájíme na třetiny poté můžeme přidat zapéct společně s žebrama.
Máslo povolíme a smícháme s nasekanými bylinkami a špetkou soli, zabalíme do folie a necháme stuhnout.
Francouzkou bagety pomažeme bylinkovým máslem a rozpečeme pod grilem.
Zdroj: restaurace Epopey
Komentáře uzavřeny